Another Media Group logotype

Vi är Another Media Group

Experter inom marknadsföring, försäljning och affärsutveckling - allt som behövs för att få människor och verksamheter att växa.

Vi gör det möjligt

Vi är Another Media Group

  • Även om våra liv ser olika ut är det hållbara liv som skapar hållbara arbetsplatser där människor kan växa, utmanas och må bra

Connecta med oss

Varför jobba hos oss?

  • Välmående som nyckelfaktor

    Hälsa och välmående är ett av våra strategiska mål. Friskvårdsbidrag ser vi som en självklarhet och varje vecka har du som anställd rätt till 1h friskvård på arbetstid, tillgång till onlineprogram för yoga, padelbana, listan kan göras lång. Allt för att du som person skall må bra och kunna prestera på topp.

  • Ett slag för jämställdhet

    I vår strävan att vara en attraktiv arbetsgivare letar vi ständigt nya vägar att bli bättre. Senast i det arbetet är en förändring kring föräldralönen där vi numera kompenserar alla våra medarbetare för det bortfall i lön som föräldraledigheten normalt sett innebär.

  • Möjlighet att växa

    Vi arbetar kontinuerligt med kompetensutveckling och välmående. För att följa arbetet har vi en rad mätvärden för arbetsmiljö såsom KASAM och personlig utveckling. På så vis kan vi säkerställa att du som medarbetare har chans att påverka företagets och din egen utveckling.

Jobbar du redan på Another Media Group?

Hjälp till i rekryteringen och hitta din framtida kollega.

@teamtailor.com